«Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάει στη Β’ Εθνική»

«Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάει στη Β’ Εθνική»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το sdna.gr, μετά το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και την ονομαστική ψηφοφορία, κατηγόρησε την ΕΠΟ για “πραξικόπημα” και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή κατά το παρελθόν περνούσαν από την ΕΠΟ όλες οι εισηγήσεις της Σούπερ Λιγκ, κάτι που αυτήν τη φορά δεν έγινε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα υποστήριξε: «Την είδαμε την τράπουλα, Τι δουλειά έχουν και πετάγονται… τους βάζουν και τα λένε… και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάει στη Β’ Εθνική…»

Για την ιστορία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 12-5 και υπέρ της πλήρους απάλειψης της ποινής αφαίρεσης βαθμών εκτός από τους τέσσερις προερχόμενους από τη Σούπερ Λιγκ (Λυσάνδρου, Γκαγκάτση, Ασλανίδη και Αγραφιώτη) ψήφισε μόνο ο Ψαρρόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News