«Ο Παναθηναϊκός έως τώρα μετράει μονάχα απώλειες»

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Για το απόλυτο και με πιθανή αύξηση διαφοράς πριν τη διακοπή

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Live Sport», Γιάννης Σερέτης, έκανε λόγο για το κλίμα που κινήθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο αλλά και για τις πολλές και σοβαρές απώλειες που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Στη δύσκολη κατάσταση που έχει να διαχειριστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Live Sport», Γιάννης Σερέτης. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός όλη τη σεζόν αλλά και το διάστημα της μίνι προετοιμασίας του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που δεν τον αφήνουν σε ησυχία με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει κάνει υπέρβαση έως τώρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό” θα μπορούσε να πει ένας πιτσιρικάς στη… δική του (νεο)διάλεκτο των social media, αν του έλεγαν να περιγράψει με λίγα λογικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Θαυμάσια η ατμόσφαιρα από τους διψασμένους Κύπριους φίλους του Τριφυλλιού, εκπληκτικό το ξενοδοχειακό αθλητικό κέντρο που φιλοξενεί τους Πράσινους στη Μεγαλόνησο, αλλά… μέχρις εκεί…

Χωρίς τον Ιωαννίδη, τον Κουρμπέλη και τον άρρωστο Γκάνεα στα τρία φιλικά, χωρίς τον Τσέριν στα δύο εξ αυτών, χωρίς Σένκεφελντ και Παλάσιος σε ένα από τα τρία, οι δυνατότητες του κόουτς για δοκιμές περιορίστηκαν. Σήμερα, εναντίον της Νέας Σαλαμίνας, ίσως δούμε περισσότερους βασικούς στο αρχικό σχήμα, αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, το δεκαήμερο δεν κύλησε όπως θα ήθελε το προπονητικό τιμ. Μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός μετράει μόνο απώλειες και καθόλου προσθήκες. Και τις προσθήκες τις χρειάζεται σύντομα, είναι απολύτως απαραίτητες. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει (βάσει ρόστερ) τεράστια υπέρβαση στον πρώτο γύρο. Το ζητούμενο είναι αν αυτή η σωστή θεώρηση θα “μεταφραστεί” και στην ενίσχυση που της αντιστοιχεί, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αντέξει στην πίεση. Των ανταγωνιστών και του πρωταθλητισμού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News