«Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για μένα»!

«Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για μένα»!

Ο Γιαν Βέσελι μίλησε για το αποψινό παιχνίδι της  Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ αποκάλυψε και το «πράσινο» ενδιαφέρον κατά το παρελθόν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

– Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα ΟΑΚΑ που θα έχει και πάλι την γνωστή του ατμόσφαιρα με τον κόσμο στις εξέδρες;

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος, καθώς η προηγούμενη σεζόν ήταν τραγική με το να παίζουμε μπροστά σε γήπεδα με άδειες εξέδρες,. Όλα τα γήπεδα ήταν άδεια και ήταν σαν να παίζαμε φιλικά παιχνίδια. Φέτος όμως άλλαξαν τα πράγματα και ευτυχώς θα παίζουμε και πάλι σε γήπεδα που θα έχουν κόσμο και επιτέλους θα έχουμε και εμείς οι παίκτες το συναίσθημα ότι παίζουμε πραγματικά παιχνίδια».

– Μετά τα play offs της σεζόν 2017-18 η Φενέρμπαχτσε μετράει μόλις μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Τι θυμάσαι από εκείνη τη σειρά των παιχνιδιών;

«Πρώτα από όλα θυμάμαι ότι από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στο παρκέ για ζέσταμα ο ήχος από τις εξέδρες ήταν τόσο δυνατός και ξέρω ότι σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεννοηθούμε από πριν για κάθε επίθεση, καθώς ο θόρυβος ήταν τόσο έντονος που πραγματικά δεν μπορούσαμε ο ένας να ακούσουμε τον άλλο μέσα στο παιχνίδι. Κάθε ματς στο ΟΑΚΑ είναι συναρπαστικό και δύσκολο να παίζεις και σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δύσκολο γήπεδο».

-Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σας έχει τονίσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφορικά με τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ;

«Όχι δεν μας έχει πει κάτι. Κάποια παιδιά είναι όντως καινούρια και δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα, όμως οι περισσότεροι είμαστε έμπειροι παίκτες με παραστάσεις από την Euroleague και ξέρουμε τι να περιμένουν σήμερα. Δεν υπάρχει κάποια ειδική προετοιμασία, γιατί ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουμε».

-Είχες ποτέ πρόταση ή ενδιαφέρθηκε κάποια ελληνική ομάδα για την απόκτησή σου;

«Όταν ήμουν ακόμα στην Παρτιζάν και πριν πάω στο ΝΒΑ υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όταν ήταν ακόμα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα, αλλά αυτό ήταν πριν από 10 χρόνια, αλλά από εκεί και πέρα δεν είχα κάποια κρούση από ελληνική ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News