«Ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα»

«Ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα»

Σαφώς ανώτερος είναι ο τωρινός Παναθηναϊκός, λόγω των προσθηκών που έκανε πρόσφατα, όπως παραδέχθηκε ο Βλάντιμιρ Στίματς ενόψει του ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Ένας πιο πλήρης και ανώτερος Παναθηναϊκός, σε σχέση με αυτόν που αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ, παρουσιάστηκε στο Βελιγράδι στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Στίματς.

[ads2]

Ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε στην υπεροπλία των «πράσινων» λόγω των προσθηκών που έγιναν πρόσφατα στο ρόστερ τους, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο των οπαδών των «ερυθρόλευκων» για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην «Κόμπανκ Αρένα».

«Την περασμένη εβδομάδα πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και παράλληλα ήταν πολύ καλό που επιστρέψαμε στην “Κόμπανκ Αρένα”. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά. Μετρούσαν 12 νίκες στη σειρά σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα και είχαν αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είναι μία πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο στην Αθήνα. Πήραν κάποιους νέους και πολύ καλούς παίκτες, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον τους. Στο τέλος του ματς καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική. Ήταν εκπληκτικό που παίξαμε σ’ αυτό το κοινό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εμείς καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή στο δεύτερο. Παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Γουίλιαμς, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Παναθηναϊκός έχει απ’ όλα: πολύ καλούς ψηλούς, γκαρντ, σουτέρ, τα πάντα!», ήταν ένα απόσπασμα από το blog του Βλάντιμιρ Στίματς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News