Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση να βάλει τέλος!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Σίγουρα ο τρόπος που χάθηκε η νίκη στην Τρίπολη «τσαλάκωσε» την υστεροφημία των πράσινων κι απειλεί την επόμενη μέρα τους σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βέβαια αν υπάρχει ακόμα εγωϊσμός στα πράσινα αποδυτήρια αυτό το αποτέλεσμα αν το διαχειριστούν σωστά μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό. Όπως παρουσιάζεται (μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο) ο Παναθηναϊκός, δεν θα έχει τύχη στα πλέι-οφ.

Το ματς με τον Αστέρα ήταν το αποκορύφωμα το οποίο ανέδειξε το νο1 θέμα που προβληματίζει το σύλλογο κι αφορά την έλλειψη ενέργειας. Στο παιχνίδι με την ομάδα του Ράσταβατς υπήρξε πρόβλημα όταν χανόταν η μπάλα κι η απουσία του Βέλεθ το γιγάντωσε αφού χάθηκε εντελώς η μάχη των διεκδικήσεων, όλες τις δεύτερες μπάλες οι οικοδεσπότες τις κέρδιζαν.

Ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να λύσει αυτό το αγκάθι, ενώ είναι δεδομένο πως πρέπει (εκτός όλων των άλλων) να βρει τρόπο να παρουσιάσει πιο γρήγορη και σπιντάτη την ομάδα του.

Η επιστροφή του Ισπανού μπακ λογικά θα λύσει κάμποσα θέματα, χωρίς αυτόν η ομάδα δέχεται μπαλιές στην πλάτη της, πνίγεται στον πανικό με αβίαστα ατομικά λάθη, υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των παικτών, κατάφεραν να κάνουν ήρωα κάποιον Παπαδόπουλο, τι να λέμε τώρα…

Είναι υποχρεωτικό το τριφύλλι να μην έχει στη συνέχεια την ίδια νωχελική εικόνα και παθητική προσέγγιση που έβγαλε στην Αρκαδία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News