«Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο»

«Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο»

Ολοκληρώθηκε η Media Day για τα δύο τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι δύο ομάδες του «τριφυλλιού» στοχεύουν για το καλύτερο δυνατό τη νέα αγωνιστική σεζόν και φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού στο ανδρικό βόλεϊ Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε «Ξεκινάει μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρονιά για το ελληνικό βόλεϊ και αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες καθώς όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες.

Εμείς θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε μια προσπάθεια ανάκαμψης σε όλα τα επίπεδα για τον Σύλλογο που ξεκίνησε από πέρυσι.

Ο Παναθηναϊκός πάντα οφείλει να μάχεται για το καλύτερο δυνατό και αυτό θα κάνουμε σε όλες τις διοργανώσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέων που ανέφερε «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο και ευελπιστούμε όλοι στο μέλλον αρχικά ο Σύλλογος να είναι καθαρός από χρέη και να έχει εξυγιανθεί πλήρως.

Βρισκόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας σε μια έδρα που δείχνει ότι μπορεί να είναι πολύ ζεστή καθώς το Μαρούσι είναι μια ακόμα παναθηναϊκή πειροχή».

Από κει και πέρα ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Κυριάκος Καμπερίδης επισήμανε «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με μια νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ ωστόσο οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια και να μην μείνουμε σε αυτή. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ δυνατό και θα είναι ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων.

Εμείς ως Παναθηναϊκός οφείλουμε πάντα να κοιτάμε ψηλά και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Η Πένυ Ρόγκα μίλησε για τα «φίνα κορίτσια» εν όψει της νέας χρονιάς αναφέροντας «Δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ και πήραμε μια σημαντική νίκη ωστόσο σε μια χρονιά μετράει η διάρκεια που έχει μια ομάδα. Η νέα μας έδρα μας δίνει ώθηση και το γήπεδο δείχνει ότι έχει δυναμική όταν έχει κόσμο και φυσικά περιμένουμε και φέτος τους οπαδούς μας είναι στο πλάι μας».

 

«Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο» «Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ισχυρή διοίκηση με τον κ. Γιαννακόπουλο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News