Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Ουόκαπ, λόγω αβεβαιότητας για το μπάτζετ!

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Ουόκαπ, λόγω αβεβαιότητας για το μπάτζετ!

Απασχόλησε δεδομένα τον Παναθηναϊκό ο σχετικά φτηνός Ουόκαπ, αλλά η μη σιγουριά για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και η προτεραιότητα στις ανανεώσεις δεν έδωσαν το… ελεύθερο στους «πράσινους» να τον αρπάξουν πριν τον Ολυμπιακό.

Το Τριφύλλι θα επιθυμούσε να ενισχύσει την περιφέρειά του με έναν γκαρντ επιπέδου… Ευρωλίγκα και παράλληλα, να είναι και οικονομικά προσιτός.

Όμως, όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Κοντός σε βραδινή εκπομπή. οι πράσινοι δεν ξέρουν ακόμα, ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Επίσης, στον Παναθηναϊκό προέχουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Παπαπέτρου, Μήτογλου, Χεζόνια και Νέντοβιτς, αλλά και να ξεκαθαριστεί το θέμα του προπονητή.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA, κάπως, έτσι, χάθηκε η ευκαιρία της απόκτησης του Ουόκαπ, ο οποίος, μάλιστα, κατέληξε και στο αντίπαλο δέος…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News