Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ομάδα League of Legends

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί ομάδα League of Legends

Το League of Legends πρόκειται για το δημοφιλέστερο eSports παγκοσμίως με πάνω από 200 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα Greek Legends League, το οποίο αναγνωρίζεται από την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού , Riot Games, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και εμπορικότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη, με πάνω από 500.000 μοναδικούς θεατές και 3 εκατομμύρια συνολικές προβολές ανά σεζόν.Οι τελικοί της τρέχουσας διοργάνωσης  θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, ενώ οι δυο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος λαμβάνουν το «εισιτήριο» για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EU Masters, διεκδικώντας χρηματικό επάθλου συνολικού ύψους 200.000 δολαρίων.

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού θα εκκινήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, με στόχο , φυσικά, την όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική αγωνιστική πορεία αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή ανάμειξη του φιλάθλου κοινού της ομάδας στα αγωνιστικά δρώμενα του τμήματος.

Το «τριφύλλι» να σημειωθεί ότι αριθμεί δυο τίτλους στο League of Legends (Gameathlon 2018, LGC 2018).

Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο eSports αποτελεί μια πραγματικά ευνοϊκή συγκυρία ώστε οι νεότεροι φίλοι της ομάδας, να έρθουν πιο κοντά στον Σύλλογο μέσω ενός αθλήματος το οποίο εξασκούν και παρακολουθούν στην καθημερινότητα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News