Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε, η ΑΕΚ την «πάτησε»!

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε, η ΑΕΚ την «πάτησε»!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε κάτι παραπάνω στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και προτίμησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κι αν κρίνει κανείς από την κατάληξη του τελευταίου στην ΑΕΚ, καταλαβαίνει κανείς πως δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Κακά τα ψέματα στο ρεπορτάζ οι επιλογές προπονητών με εμπειρία στην Ελλάδα από το… πάνω ράφι είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού κι όποια ονόματα «παίζουν» για τη μία, αναπόφευκτα «παίζουν» και για την άλλη.

Στα χέρια του το περασμένο καλοκαίρι το Τριφύλλι είχε τόσο την περίπτωση του Ιβάν, όσο και του Μιλόγεβιτς, με τον τελευταίο μάλιστα, να έχει πρώτον, προϋπηρεσία στο σύλλογο ως ποδοσφαιριστής και δεύτερον, να είναι ενεργός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι να μην προέρχεται από τα Εμιράτα.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» προηγούνταν χρονικά στην εύρεση προπονητή από την ΑΕΚ, καθώς είχαν απολύσει τον Λάσλο Μπόλονι δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Τελικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε σωστή επιλογή και έδωσε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για τον Ιβάν, ο οποίος έχει συγυρίσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του Τριφυλλιού και έχει βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στις διακρίσεις και τις επιτυχίες.

Εν αντιθέσει, ο Μιλόγεβιτς, που δεν δεσμεύτηκε για ένα χρόνο με την ΑΕΚ, όπως ο Ιβάν, – παρά το γεγονός πως ήθελε άμεσα να βρεθεί συμβιβασμός στο οικονομικό κατά την αποχώρησή του – άφησε ξεκρέμαστη την ΑΕΚ στα μέσα του α’ γύρου του πρωταθλήματος κι αυτός ενδέχεται να κοστίσει, είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο βαθμό στους «κιτρινόμαυρους».

Επίσης, ο Μιλόγεβιτς έκανε τις διπλάσιες μεταγραφές από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ρόστερ της ΑΕΚ και είναι άγνωστο, αν ο Αργύρης Γιαννίκης θα εκτιμήσει όλο το υλικό που έφερε ο προκάτοχός του, ή αν θα θελήσει προσθαφαιρέσεις!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News