Ο Παναθηναϊκός δεν πουλά φύλλα, δεν φέρνει κλικς, αλλά ο ανταγωνισμός το ζηλεύει!

Παναθηναϊκός: Πώς να βγει από την ενδεκάδα;

Η δουλειά των προηγούμενων μηνών σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να ανεβάσει επίπεδο σε όλες αυτές τις λειτουργίες φέτος.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει Χάμες ή Μαρσέλο αλλά διαθέτει χημεία, δίψα για πρωταθλητισμό, καλά τρεξίματα για την εποχή, τρομερή «σύνδεση» με την εξέδρα, με τον κόουτς να δουλεύει πια τυφλοσούρτη τους μηχανισμούς που πρέπει να δημιουργεί η ομάδα στο να σπάει την πίεση του αντιπάλου και να μπαίνει με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Κομμάτια του παιχνιδιού που πέρσι άρχισαν να αναπτύσσονται και μέχρι την άνοιξη είχαν στοιχίσει ένα σωρό βαθμούς μέχρι να μάθει καλά ο Σέρβος την ομάδα κι οι παίκτες τι ζητούσε από εκείνους ο προϊστάμενός τους. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε την συνέχεια.

Κορμός υπάρχει, όλοι γνωρίζουν πως αρέσει στον προπονητή να παίζουν, αυτό αποτελεί το πιο φαρμακερό βέλος στην φαρέτρα του κλαμπ.

Πλεονέκτημα που μπορεί να μην πουλά πρωτοσέλιδα ή φανταχτερούς τίτλους στα σάιτ, μπορεί να μην φέρνει «κλικς», δεν παύει να αποτελεί όμως μία ποδοσφαιρική πραγματικότητα που πολύ θα ήθελε να βιώνει και ο ανταγωνισμός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News