Ο Παναθηναϊκός μπορεί! Εσείς θα τον αφήσετε;;;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί! Εσείς θα τον αφήσετε;;;

[ads]

Δε μας αφήνουν να ασχοληθούμε με την ομάδα μας… Γράφει ο Αργύρης Λοΐζος

Είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε για τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού. Είμαστε αυτοί που απαιτούμε από τη φετινή ομάδα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, γιατί πολύ απλά ΜΠΟΡΕΙ. Αλλά όλα αυτά, δυστυχώς, περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

[ads2]

Όταν βλέπεις την αντιμετώπιση που έχεις ως ομάδα και την εύνοια του αιώνιου αντιπάλου σου δεν μπορείς να ασχοληθείς μόνο με το αγωνιστικό σκέλος. Άνθρωπος είσαι και λυγάς ρε αδερφέ. Κάποιοι διορισμένοι προσπαθούν διακαώς να “μολύνουν” και αυτό το ελάχιστο που παραμένει υγιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις σφυρίχτρες και τις σημαίες τους… βιάζουν κάθε ίχνος λογικής οποιουδήποτε παρακολουθεί το εγχώριο προϊόν. Αλλεπάλληλες προκλήσεις σε κάθε ματς. Τα περιθώρια στενεύουν αισθητά για τους διορισμένους και κάθε ευκαιρία την “αρπάζουν” από τα μαλλιά, για να δικαιολογήσουν τα παχυλά μεροκάματα που τους δίνουν τα αφεντικά τους.

Για να μη μακρυγορούμε, έρχεται ντέρμπι στον Πειραιά την Κυριακή. Τις διαθέσεις τους τις έχουμε δει και απλά ελπίζουμε ότι με το νέο καθεστώς που έρχεται παύει η ασυδοσία και η ασυλία. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν έργα και μάλιστα άμεσα από την “επιτροπή εξομάλυνσης” του κυρίου Κουτσοκούμνη και του αρχιδιαιτητή Μπίκα. Στο χέρι σας είναι κύριοι να φέρετε τον κόσμο στα γήπεδα και να πάψετε να δυσφημείτε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν όντως θέλετε να καθαρίσετε τη βρώμα, πιάστε δουλειά από την Κυριακή. Δεν είναι μόνο η διαιτησία και το αγωνιστικό σκέλος. Ένα ντέρμπι έχει πολλά παρελκόμενα. Να φτάσει η αποστολή μας “κάτω” χωρίς το παραμικρό, να διασφαλιστεί ότι θα υπάρχουν μόνο διαπιστευμένοι στους χώρους του γηπέδου και γενικότερα να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και ό,τι προβλέπεται εντός,εκτός γηπέδου,πριν και μετά το ματς. Το πείραμα το κάνατε πέρυσι, με τον Παναθηναϊκό για ακόμα μιά φορά σε ρόλο πειραματόζωου. Τώρα καλείστε κύριοι αρμόδιοι να δώσετε εξετάσεις. Δεν προδικάζουμε τίποτα. Καλοπροαίρετα και με ελπίδα πορευόμαστε. Θα κριθείτε… κατόπιν εορτής.

Βαθμολογικά, ο Παναθηναϊκός πάει στο ντέρμπι με το -4 στην πλάτη. Μια διαφορά που αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα της βρώμας που επικρατεί. Το να αναλύουμε φάση προς φάση το κάθε ματς είναι ανούσιο. Είναι πολύ απλά μαθηματικά! Κλοπή στο Αγρίνιο και δύο βαθμοί χαμένοι για εμάς. Στην άλλη πλευρά που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Στη Νέα Σμύρνη… μπήκαν οι ρόδες στο καρότσι και άρχισε το σπρώξιμο. Τρίποντο φάντασμα εκεί, νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο 97′, σε ματς που ο ίδιος ο διαιτητής πήγε να διακόψει (εκεί μάλλον κάποιος του θύμισε ότι δεν είναι απλά ένας διαιτητής, αλλά κάποιος υπόλογος σε μια καλοστημένη οργάνωση) και καταλήξαμε στην κλοπή στο Περιστέρι. 9 βαθμοί κάλπικοι για τους… συστημικούς και κλοπή δύο βαθμών σε εμάς. Όλα αυτά σε μόλις 7 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Καθαρά αγωνιστικά, το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα μας, έχει πλούσιο ταλέντο και μπορεί να βάλει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Η όλη γκρίνια που έχει προκύψει, έχει να κάνει με τα αποτελέσματα και το ότι η μπάλα δεν μπαίνει στο ρημάδι το πλεκτό. Ξανατονίζω! Απαιτήσεις υπάρχουν γιατί η ομάδα ΜΠΟΡΕΙ!!!

Εσείς λοιπόν που λύνετε και δένετε τα… κορδόνια αυτού του θιάσου, τηρείστε τα προσχήματα από εδώ και στο εξής. Τα παιδιά με το τριφύλλι στην καρδιά θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News