Ο παίκτης που έχει το πακέτο που ψάχνει ο Κάτας!

Κάτας: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Φόστερ»

Εκτός από Παπαπέτρου και Μήτογλου των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, ο Παναθηναϊκός βγάζει προς τα έξω ότι θέλει ν’ ανανεώσει και τον Ααρον Ουάιτ που άργησε να πάρει μπροστά όμως σήμερα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόουτς.

Σίγουρα ο συγκεκριμένος παίκτης αν είχε δουλέψει περισσότερο το παιχνίδι του στο βαμμένο θα έβρισκε συμβόλαια από πλουσιότερες ομάδες.

Παίζει καλά στη θέση “3” το τελευταίο διάστημα κι ο Οντέτ Κάτας εκτιμά την ικανότητα του στο σουτ και την έφεσή του να τρέχει γρήγορα το γήπεδο.

Παίκτης της δικής του κοψιάς στον- μνημονιακό- πρωταθλητή έχει στοιχεία που χρειάζονται για να του εγγυηθούν μακροημέρευση στο Μαρούσι.

Λειτουργεί ως “4” αλλά το καλό του περιφερειακό παιχνίδι, το μπόι του σε συνδυασμό με το φυσικό/αθλητικό του πακέτο μεταφράζεται ως “3”, θέση για την οποία δεν χρειάζεται χρόνο ώστε να κατανοήσει τα ζητούμενα.

Σε αυτό το πόστο ,άλλωστε, παίζουν Σαντ Ρος και Παπαπέτρου που δεν διαθέτουν το δικό του καλό σουτ. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες, το παιδί έχει προσόντα για καριέρα στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ πρωταθλητή. Μέγεθος, ταχύτητα (τρέχει καταπληκτικά το γήπεδο), ΟΚ αθλητικά προσόντα, αξιόπιστο καρπό, οικονομική τιμή, ένα πλήρες πακέτο, μπορεί να σου κάνει τα πάντα.

Δεν έγινε ποτέ ο παίκτης ρακέτας καθώς συνεχώς έχει ροπή στο να συμπεριφέρεται πιο…περιφερειακά. Το αδύνατο κορμί του κι οι δεξιότητες του με τη μπάλα μας οδηγούν σε έναν SF ο οποίος λόγω μεγέθους κι ικανότητας στο ριμπάουντ έπαιξε αρκετά στο “4” τόσα χρόνια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News