Ο παίκτης που δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα

Επιτέλους κάνει τη διαφορά και στον Παναθηναϊκό

Ο Φραν Βέλεθ θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τα ντέρμπι που ακολουθούν, αν όχι στην πρεμιέρα της Τρίπολης, σίγουρα μετά.

Ο Ισπανός είναι προτιμότερος για παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ συγκριτικά με τον Αχιλλέα Πούγγουρα και το…Νιάς (έπαιξε κεντρικός μπακ στο ματς του Περιστερίου), φέρνει μεγαλύτερη ηρεμία μπροστά από την εστία του Σωκράτη Διούδη κι επιπλέον έχει στο ρεπερτόριό του και το σκοράρισμα.

Τις τελευταίες εβδομάδες το τριφύλλι έβγαλε θέματα στα μετόπισθεν ακόμα κι απέναντι σε ομάδες που δεν προσπάθησαν πολύ να του τα αναδείξουν.

Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο δεν σε πίεσε, δεν συνεργάστηκε, δεν έβγαλε προσπάθειες πάθους που προερχόταν από κερδισμένες μονομαχίες, δεν εμφάνισε συνδυαστικό παιχνίδι.

Τα ίδια κι ο ΠΑΣ στη ρεβάνς του Κυπέλλου αλλά και στο ματς πρωταθλήματος στην Ήπειρο! Παρόλα αυτά απέναντί τους μέτρησες 3/3 ήττες!

Προφανώς ολιγωρίες και εξόφθαλμα λάθη απαγορεύονται στα παιχνίδια που έπονται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News