Ο παίκτης-έκπληξη και οι δυο απογοητεύσεις!

Μέικον: «Περήφανος για την ομάδα»

Ο Νταρίλ Μεϊκόν σάλπισε την αντεπίθεση στο τέλος του αγώνα στο Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό να παίζει κυρίως για το γόητρό του αφού δεν υπήρχε περίπτωση να μην ηττηθεί από την Μακάμπι.

Ο Αμερικανός μαζί με τον Οκάρο δείχνει να έχει πάρει πολύ ζεστά την αναβάπτιση της καριέρας του και σε κάθε αγώνα καταθέτει το 100%.

Την Πέμπτη ήταν καλή η προσπάθεια η δική του και του Παπαπέτρου αν και μεταξύ μας δεν έδειχνε σε αυτή να υπάρχει προπονητική κατεύθυνση αλλά μπόλικος αυτοσχεδιασμός.

Ο πρωταθλητής για 3 και κάτι δεκάλεπτα επιθετικά δεν υπήρχε. Όταν τα λεφτά είναι περιορισμένα έχεις δύο μόλις Έλληνες επιπέδου Ευρωλίγκας και κάνεις επιλογές ξένους από πανέρια τα πράγματα είναι σκούρα.

Ο σύλλογος έχει πολύ βαρύ brand κι όταν με τόσο περιορισμένο μπάτζετ (που σε αναγκάζει να πας σε λαχεία) προσπαθείς να βγάλεις λαγούς από το καπέλο όντας κι εσύ άμαθος σε συνθήκες πρωταθλητισμού είναι αρκετά πιθανό να… πιεις θάλασσα και να σε πάρει και σένα η κάτω βόλτα. Για τον Δημήτρη Πρίφτη μιλάμε.

Σήμερα το μόνο που υπάρχει είναι αναμονή για τον Γιόγκι Φέρελ μπας και αποδειχθεί λαβράκι άντε και να υπάρξει καμιά δυνατότητα αλλαγής/προσθήκης με τους Πέρι-Εβανς να είναι οι πρώτοι που έχουν κυκλωθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News