Ο Ουές πήγε να «σακατέψει» τον Μπερνάρ σε «τελειωμένο» ματς! (vid)

Ο Ουές πήγε να «σακατέψει» τον Μπερνάρ σε «τελειωμένο» ματς! (vid)

Έντονη ανησυχία υπήρξε για μερικά δευτερόλεπτα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, έπειτα από ένα επικίνδυνο χτύπημα του Ουές στον Μπερνάρ.

Η πρόκριση είχε κριθεί μετά και από το τέρμα του Τσέριν, ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Βόλο είχε μπει στην τελική ευθεία, όμως, ο Ουές συνέχισε να παίζει σκληρά και παραλίγο να προκαλέσει «ζημιά» στον Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος με πλάτη στον αντίπαλό του ήθελε να γυρίσει την μπάλα πίσω στα στόπερ της ομάδας του και ο Ουές έβαλε επικίνδυνα το πόδι του με αποτέλεσμα να ρίξει άσχημα στο έδαφος τον παίκτη του Παναθηναϊκού.




Εκείνος έμεινε στο χορτάρι για περίπου ένα λεπτό με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Τελικά ο Μπερνάρ δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα και συνέχισε κανονικά στο ματς, ωστόσο, η συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τους «πράσινους»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News