Ο όρος του Παναθηναϊκού που ντύνει στα πράσινα τον Σίλβα

Ο όρος του Παναθηναϊκού που ντύνει στα πράσινα τον Σίλβα

Ο Γκάμπριελ Σίλβα τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο μέχρι το 2020, ωστόσο η Κολόμπους από το αμερικάνικο MLS έχει μπει σφήνα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κολόμπους ενδιαφέρεται κι εκείνη ζεστά για τον αριστερό μπακ της Ουντινέζε, αλλά θέλουν μόνο ως δανεικός τον παίκτη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με κίνηση ματ, ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον παίκτη, χωρίς να αφήνει περιθώρια… άρνησης από την ιταλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα contra.gr “οι πράσινοι έχουν προτείνει στους Ιταλούς να αφήσουν ένα υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης στην ιταλική ομάδα (έως και 30-35%).

Μόλις στα 26 του είναι άλλωστε ο Σϊλβα, κι έχει την ευκαιρία μέσω του Παναθηναϊκού, να ανεβάσει εκ νέου τη χρηματιστηριακή του αξία, με πιθανό μελλοντικό όφελος ΚΑΙ για την Ουντινέζε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News