Ο Ομπράντοβιτς θα εισπράξει τα πενταπλάσια από τον Πρίφτη!

Ο Ομπράντοβιτς θα εισπράξει τα πενταπλάσια από τον Πρίφτη!

Ορισμένοι μπορεί να αποδοκιμάζουν την επιλογή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, αλλά ο Σέρβος μόνο λίγα δεν θα εισπράξει την επόμενη τριετία.

Ο Σέρβος προπονητής είναι από χθες, και επισήμως, προπονητής της Παρτιζάν και όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, Νίκη Μπάκουλη, θα βάλει στο ταμείο του το ποσό των 5 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία!

Καταλαβαίνει κανείς πως ένα τέτοιο ποσό δύσκολα θα μπορούσε να διαθέσει ο Παναθηναϊκός με τα τωρινά δεδομένα και την πολιτική έσοδα-έξοδα.

Στο newspao.gr διαβάσατε για τις απολαβές του Πρίφτη που «αγγίζουν» και ίσως, ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ, αν παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το 2024 (συγκεκριμένα, 950.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα «ανέβει» ανάλογα με τις επιτυχίες του Έλληνα προπονητή στο Τριφύλλι).

Κάνοντας τη σύγκριση των όσων προσέφερε η Παρτιζάν στον Ζοτς και οι πράσινοι στον Πρίφτη, βγαίνει το συμπέρασμα πως ο Σέρβος θα πάρει τα πενταπλάσια από τον πρώην προπονητή της Ούνιξ.

Βέβαια, ως προς την επιλογή του Ζοτς να μείνει στην πατρίδα του, δεν συντρέχει μόνο το οικονομικό, αλλά ήταν και η επιθυμία του να μείνει κοντά στο οικογενειακό του περιβάλλον στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News