Ο Ομπράντοβιτς σε... πυρηνική έκρηξη μετά από το τρίποντο του Νέντοβιτς (vids)

Ο Ομπράντοβιτς σε... πυρηνική έκρηξη μετά από το τρίποντο του Νέντοβιτς (vids)

Ένα τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν αυτό που έδωσε στον Ερυθρό Αστέρα τη μεγάλη νίκη επί της Παρτίζαν, μετά από δύο άστοχες προσπάθειες της μεγάλης αντιπάλου.

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 76-73 της Παρτιζάν στον πρώτο σερβικό «εμφύλιο» στην ιστορία της Euroleague.

Ο Σέρβος γκαρντ δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος βρέθηκε στη γωνία, πήρε την πάσα του Βιλντόζα, και ευστόχησε σε τρίποντο μπροστά στον πάγκο της Παρτίζαν.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έζησε το σαραντάλεπτο με τεράστια ένταση και αν τον έπιανε κάποιος από τη μύτη μετά από το τέλος του αγώνα, θα έσκαγε.

“Είχαμε πέντε ελεύθερα σουτ και δεν σκοράραμε, είχαν ένα και το έβαλαν” ήταν τα λόγια του θρυλικού προπονητή στην κάμερα της EuroLeague, πριν αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος απ’ όλους και απ’ όλα.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News