«Ο Ομπράντοβιτς είναι το κλειδί της επιστροφής του Παναθηναϊκού στα Final 4»

Βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό!»

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς στο περιθώριο του Final Four της Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι μίλησε στο Eurohoops και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τι είπε στο Eurohoops ο Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας:

Για τον Παναθηναϊκό: “Αισθάνομαι λυπημένος. Γνωρίζω την κατάσταση της ομάδας. Με τον Ζέλικο είμαστε καλοί φίλοι και βρισκόμαστε πολύ συχνά για να κουβεντιάσουμε. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου. Νομίζω ότι το κλειδί για να επιστρέψει στα Final Four είναι να επιστρέψει ο Ζέλικο. Φέρε ξανά τον Ζέλικο και θα είσαι στα Final Four”.

Για τη διοργάνωση του Final Four στη Σερβία: “Πλέον σαν πρεσβευτής του Final Four έχω την ευκαιρία να απολαύσω αυτές τις μέρες. Ο πιο σημαντικός ρόλος όμως για μένα και άλλους Σέρβους είναι να προωθήσουμε την ιδέα ότι η Σερβία αξίζει δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν και νομίζω ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα το καταλάβουν”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News