Ο Νίνο έγινε συγγραφέας, κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο! (pics)

Ο Νίνο έγινε συγγραφέας, κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο! (pics)

Νέα σελίδα στην επαγγελματική του ζωή άνοιξε ο Νίνο. Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης έγινε συγγραφέας. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο.

Το βιβλίο του, «Το χωριό των ανθρώπων» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος. Για το γεγονός ενημέρωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την περίοδο των γιορτών.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην περιγραφή του βιβλίου:

«Το χωριό των ανθρώπων» έρχεται να αποδείξει πως η πίστη και η επιμονή μας ως προς τα όνειρα και τα θέλω μας είναι ικανές να οδηγήσουν τελικά στην υλοποίηση και στην εκπλήρωσή τους. Πώς μπορούμε όμως αυτό να το καταφέρουμε στην πράξη; Αρκεί να θέτουμε στόχους ή απλώς να επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Για κάτι αντίστοιχο μοχθεί και ο ήρωας της ιστορίας μας, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα χωριό το οποίο θα στεγάζει όλους τους ανθρώπους που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Θα μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό του; Θα δείξει την ανάλογη πίστη και επιμονή στις δυσκολίες που θα συναντήσει στον δρόμο του; Θα καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει το χωριό των ανθρώπων;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στα πλαίσια του βιβλίου, ενώ παράλληλα θα προβληματιστούμε και θα αναρωτηθούμε όλοι οι αναγνώστες για το κατά πόσο τελικά στη ζωή λειτουργούμε και πράττουμε με βάση τις πραγματικές επιθυμίες μας».

dailymedia.com.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News