Ο Μπράουν, οι Μπάρον-Στρέλνιεκς και ο Παναθηναϊκός

Ο Μπράουν, οι Μπάρον-Στρέλνιεκς και ο Παναθηναϊκός

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό του Νικ Καλάθη, εφόσον ο διεθνής γκαρντ αποτελέσει παρελθόν.

Ο Αμερικανός ήταν ένας από τους αρκετούς rookies της φετινής Ευρωλίγκας και με την φανέλα των Σέρβων κατάφερε να ”κλέψει” τις εντυπώσεις με φοβερές εμφανίσεις. Σε 27 ματς, μέτρησε 12,3 πόντους (45,9% δίποντα, 28,8% τρίποντα, 82,3% βολές), 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 13 στο ranking.

Από εκεί και πέρα, κροατική ιστοσελίδα τα… μπερδεύει λίγο τα πράγματα, καθώς αναφέρει ότι σε περίθπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μπράουν, τότε οι πράσινοι ασχοληθούν με τις περιπτώσεις των Μπάρον και Στρέλνιεκς.

Ο Μπράουν, οι Μπάρον-Στρέλνιεκς και ο Παναθηναϊκός

Που είναι το… μπέρδεμα; Οτι ο Μπράουν είναι άσος, ενώ οι άλλοι δύο… «2άρια».

Ο Μπάρον με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα τη φετινή σεζόν είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, με 40,3 % στο τρίποντο.

Από την άλλη, ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 16’05” συμμετοχής στην EuroLeague.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News