«Ο Μπόλονι θα ζητήσει τον Μακέντα από τον Παναθηναϊκό!»

«Ο Μπόλονι θα ζητήσει τον Μακέντα από τον Παναθηναϊκό!»

Ένα περίεργο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λάσλο Μπόλονι ενδιαφέρεται για τον Φεντερίκο Μακέντα στην επόμενή του ομάδα… στο Κατάρ!

Σύμφωνα με το sportdog.gr, ο Μπόλονι είναι έτοιμος να αποδεχτεί πρόταση που του έχει γίνει από το Κατάρ.

Το… περίεργο της υπόθεσης είναι – όπως συμπληρώνει – ότι θα ζητήσει τον Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό!

Ως γνωστόν, οι σχέσεις των δύο δεν ήταν και οι καλύτερες στο Τριφύλλι. Πάντως, οι πράσινοι με μια καλή πρόταση από το Κατάρ, θα έμπαιναν σε σοβαρές σκέψεις να τον παραχωρήσουν στον πρώην προπονητή του συλλόγου.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα αναφέρει:

«Τι γράφαμε για Μπόλονι, πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει σε ρουμάνικο πάγκο; Ο “γερό Λάζλο” είναι στην Γαλλία, όπου ζεί μόνιμα, θα σχολιάζει το Εuro για ουγγρικό Μέσο (θυμίζω την πετυχημένη μαντεψιά/ προβλεψή του Μπόλονι στον Cosmotesport πως το Τσάμπιονλιγκ θα το έπαιρνε η Τσέλσι απο την Σίτι!) και κατά πάσα πιθανότητα μετά θα βρεθεί σε πάγκο ομάδας του Κατάρ, απο την οποία έχει δεχθεί πρόταση και είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Το επόμενο θα είναι να ζητήσει τον Μακέντα απο τον Παναθηναϊκό για Κατάρ! Και δεν είναι…τρολ. Κρατήστε το…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News