Ο Μπόλονι είχε την απάντηση για Ολυμπιακό και Άρη (vid)

Ο Μπόλονι είχε την απάντηση για Ολυμπιακό και Άρη (vid)

Πριν καν βγουν τα παράπονα από Ολυμπιακό και Άρη για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λάσλο Μπόλονι είχε απαντήσει προ ημερών με την γλώσσα της αλήθειας προς όλους τους… κακοπροαίρετους.

Δεν στάθηκαν πολλοί την περασμένη Κυριακή σε μια δήλωση που είχε κάνει ο πράσινος τεχνικός, αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου, αλλά εκεί κρυβόταν και ολόκληρη η ουσία για τα επακόλουθα.

Συγκεκριμένα, ο Λάσλο Μπόλονι είχε διαμαρτυρηθεί ανοικτά για το πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, βάζοντας στο… ζύγι Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Και, τότε, υπογραμμίστηκε μέσω της θέσης του προπονητή πως όλα φάνταζαν… ονειρικά σχεδιασμένα, για να υπάρξει μια ομάδα πιο κουρασμένη από την άλλη, στο ντέρμπι των αιωνίων της Κυριακής, και αυτή θα ήταν ο Παναθηναϊκός.

«Οι ημερομηνίες είναι πολύ κοντινές μεταξύ του αγώνα του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Έχουμε δύο μέρες λιγότερες να ανασυνταχθούμε σχετικά με εκείνες που έχει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι λογικό να μην μπορούν να μπουν και οι δύο ομάδες στο ίδιο διάστημα για να προετοιμαστούν. Αυτό αποτελεί ένα ερωτηματικό, το οποίο βρίσκεται μέσα στο κεφάλι μου!»

Η απάντηση του Μπόλονι στο 6:30:

Βάσει, λοιπόν, του προγράμματος του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός έπαιξε εντός με τον Άρη, μια ομάδα που δεν συνηθίζει να τον δυσκολεύει, την Τετάρτη, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε εκτός στην… πισίνα των «Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη(!).

Σαν να μην έφθανε αυτό, βγήκαν και οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΠΑΕ Άρης (!), προς έκπληξη όλων, για να δημιουργηθεί «κλίμα» ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος προπονητής του Τριφυλλιού είχε δώσει ήδη μια ηχηρή απάντηση εκ μέρους της πράσινης ΠΑΕ. Και οι εξελίξεις, μετέπειτα, «χαμογέλασαν» στον Παναθηναϊκό, διότι δεν… ίδρωσε μερικά 24ωρα πριν το κυριακάτικο παιχνίδι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News