Ο Μπόλονι «αντέχει», παρά τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και οι... ευχές στον Ολυμπιακό

Διάφορα ακούγονται για αντικαταστάτες του Λάζλο Μπόλονι (παίζει πολύ αυτές τις μέρες το όνομα του κόουτς Γιαννίκη με την υπέροχη δουλειά στην Ηπειρο, προ ημερών ακούστηκε εκείνο του Λουτσέσκου).

Να είστε βέβαιοι πως αν ο Ρουμάνος φέρει καλά αποτελέσματα κόντρα στον αιώνιο (ειδικά αυτόν) και βγάλει το κλαμπ Ευρώπη τότε παρά το άθλιο θέαμα που είδαμε ΚΑΙ φέτος, παρότι ότι το κλαμπ άλλη μια σεζόν δεν κατάλαβε καν πως είναι να πρωταγωνιστείς, ο ήχος της μπάλας στο χορτάρι θα ακουστεί σε πολλούς σαν τη μελωδία της ευτυχίας.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία στα πλέι-οφ να ανέβει ψυχολογικά αφήνοντας πίσω όλους τους αντιπάλους του, πλην του πρωτοπόρου.

Ουδείς τρελαίνεται με τη μπάλα που παίζει, αν το κλαμπ αφήσει στην άκρη του προφίλ του “κατατρεγμένου” κι εκμεταλλευτεί το πλούσιο ταλέντο που έχει ειδικά μεσοεπιθετικά, τότε παίρνει εύκολα την 2η θέση.

Παρότι ο προπονητής έχει ακούσει τα μύρια όσα για την διαχείριση παικτών και αγώνων πρέπει να του αναγνωρίσουμε τον τρόπο που έχει να παίρνει αποτελέσματα σε μεγάλα ματς.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να προπονήσεις το μυαλό μετατρέποντας το συναίσθημα της μιζέριας και ανασφάλειας σε αποφασιστικότητα ώστε να προβληματίζεις τους αντιπάλους σου ανεβάζοντας το επίπεδο της απόδοσής σου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News