Ο Μπεκ είναι ο μόνος που δεν φταίει για το φιάσκο!

Μπεκ

Μπεκ: Πάλι τραυματίας, λοιπόν, ο Δανός εξτρέμ, που περισσότερο αναρρώνει παρά παίζει, ωστόσο ποιος ευθύνεται για αυτό;

Μπεκ: Ο Δανός εξτρέμ υπέστη τον τέταρτο τραυματισμό του μέσα σε μόλις δύο μήνες παρουσίας στον Παναθηναϊκό, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με διάστρεμμα.

Ο Δανός εξτρέμ υπέστη διάστρεμμα τη Δευτέρα και αποχώρησε από την προπόνηση, ενόσω στις 27 Αυγούστου υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αποχώρησε από την προπόνηση, στις 9 Σεπτέμβρη αποχώρησε από την προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό και στις 3 Οκτωβρίου άρχισε θεραπείες εξαιτίας τενοντίτιδας!

Λίγες ημέρες αφότου ξεπέρασε την τενοντίτιδα και επανήλθε στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, υπέστη νέο διάστρεμμα, ενώ είχε μείνει εκτός δράσης για λίγες ημέρες και όταν, παραμονές του ματς με τον Αρη, ανέβασε πυρετό και παρέμεινε κλινήρης.

Ναι, τραγικό στατιστικό, ωστόσο ευθύνεται ο παίκτης περισσότερο για αυτό; Ή εκείνοι που τον επέλεξαν για τον Παναθηναϊκό;

Διότι, φίλες και φίλες, στην περίπτωση του Μπεκ «μιλάει» το παρελθόν του. Συγκεκριμένα:

  • Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια.
  • Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, 7 με το Ανόβερο.
  • Το 2017-2018, μόλις 2 με την Γκρόιτρ Φιρτ.
  • Πέρυσι είχε 8 στην Μπρόντμπι, 17 λεπτά στο Ανόβερο και 7 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχουν φήμες που θέλουν στο συμβόλαιό του να υπάρχει σχετικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο, αν τραυματίζεται συχνά θα έχει «ψαλίδι» αποδοχών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News