Ο μοναδικός καθαρός φορ της ομάδας

Τον φώτη-σαν οι μπέμπηδες!

Είναι γνωστό ότι ο Λάζλο Μπόλονι αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς.

Είναι γνωστό ότι ο Λάζλο Μπόλονι αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς.

Εφόσον δεν γίνουν τίποτα…τρελά πράγματα ο Ρουμάνος μέχρι την άνοιξη θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες, ήδη ο Φώτης Ιωαννίδης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει βασικός και εναντίον της ΑΕΛ.

Κορμί σεντερφορίσιο με την κλασική έννοια του όρου θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο χορτάρι με όπλο τη διαφορετικότητα, που του δίνει το σώμα του που δύσκολα τζαρτζάρεται (οι πολύπειρο Μακέντα, Καρλίτος δίπλα του φαντάζουν γάτες Σιάμ που γουργουρίζουν στα πόδια του αφεντικού τους).

Κανείς άλλος φορ στο ρόστερ δεν έχει τέτοιο όπλο, ο Χουάν Περέα που θα μπορούσε να κοντράρει τον Φώτη βρίσκεται στο Βόλο. Στη Ριζούπολη η προσοχή μας ήταν στραμμένη κυρίως σ’ αυτόν και δευτερευόντως στον Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Έξυπνος, θρασύς και πολύ agressive, με γρήγορο release, σουτάρει με αυτοματοποιημένη κίνηση (ε ρε τι θα γράφαμε έτσι κι “έγραφε” το σλάλομ και η σουτάρα που εξαπέλυσε στο β΄ μέρος) με έφεση στο …βύθισμα στο τρανζίσιον όπως έδειξε στη φάση του μοναδικού γκολ του ματς.

Ο Μπόλονι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την επιθετικότητα του και να κατευνάσει παράλληλα τον παρορμητισμό που σε αυτές τις ηλικίες περισσεύει, το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι το πιο δύσκολο φέτος για τον Φώτη που πρέπει να σκιστεί στην δουλειά και φυσικά να μην απογοητευτεί αν δει Μακέντα-Καρλίτος να τον καπελώνουν. Το ταλέντο του υψηλόσωμου στράικερ είναι δεδομένο, πρόκειται για ένα φιλόδοξο παιδί με τεράστιο κίνητρο στη πρώτη του δοκιμασία σε τοπ σύλλογο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News