Ο Μήτογλου δεν… αναγνωρίζει τον Παναθηναϊκό

Ο Μήτογλου δεν... αναγνωρίζει τον Παναθηναϊκό

Μεταμορφωμένο είδε τον Παναθηναϊκό ο Ντίνος Μήτογλου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο οποίος απέφυγε τα μεγάλα λόγια στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport24 Radio.

Αναλυτικά:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Για την Εθνική ομάδα και μέχρι που μπορεί να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο: “Έχουμε ένα σύνολο που είναι πολύ δεμένο εντός και εκτός γηπέδου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα είναι πολύ καλή και με υψηλά standards. Έχει πολλές δυνατότητες η ομάδα. Μπορούμε να χτυπήσουμε τριάδα, αν όλοι είναι υγιείς και βρεθούν σε καλή κατάσταση”.

Για τον τομέα των σουτ και αν μπορεί να κοστίσει στην Εθνική: “Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα και ειδικά ο Γιάννης που είναι διεισδυτικός και ξέρουν όλοι τι μπορεί να κάνει. Αναγκαστικά θα τραβήξει το εξωτερικό σουτ. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν: “Η ομάδα τώρα με τους ξένους που ήρθαν μού φαίνεται τελείως διαφορετική. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες. Αυτό μάς γεμίζει με ευθύνες, καθώς έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα. Είμαστε πολύ καλά. Πρέπει όμως να γίνουν και κάποια φιλικά για να δούμε που βρισκόμαστε. Μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα”.

Για την EuroLeague και τους στόχους του Παναθηναϊκού: “Είναι πολύ νωρίς για να πούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague έχουν ανέβει ένα επίπεδο, όπως κι εμείς. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματα μας, τη χημεία μας, να ενσωματωθούν και οι διεθνείς και να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο”.


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Λάρισα κανάλι - ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση | Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι – ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι – ώρα | μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.