«Ο Μεντόζα θέλει να αγωνιστεί στην Αμέρικα Κάλι»

Μεταγραφές: Αυτός είναι η καψούρα του Ντρεοσί

Ο ιδιοκτήτης της Αμέρικα Κάλι, Τούλιο Γκόμεζ ισχυρίστηκε πως ο Στίβεν Μεντόζα έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του.

Ο ιδιοκτήτης της Αμέρικα Κάλι, Τούλιο Γκόμεζ ισχυρίστηκε πως ο Στίβεν Μεντόζα έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του.

«Φωτιά» έβαλαν οι δηλώσεις του προέδρου της Αμέρικα Κάλι από την Κολομβία σχετικά με τον πολυπόθητο στόχο των Μπόλονι – Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό για τη θέση στα «φτερά» της επίθεσης.

“Μιλάμε εδώ και καιρό με τον Στίβεν Μεντόζα και θέλει να έρθει. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η ομάδα του στη Γαλλία πλήρωσε πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει και δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα”, είπε αρχικά ο Τούλιο Γκόμεζ και πρόσθεσε: 

“Είναι ακριβός, αλλά καλός παίκτης. Θέλει, θέλουμε, όλοι επιθυμούμε το ίδιο. Έχει ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις συζητήσεις που γίνονται με τον πρόεδρο της Αμιάν. Δεν είναι κάτι σίγουρο, προσπαθούμε και θα παλέψουμε να τον αποκτήσουμε στην χειρότερη περίπτωση τον Ιούνιο”. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News