Ο Mente Fuerte την... έπεσε on air στη Μαρία Σολωμού: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» (vid)

Ο Mente Fuerte την... έπεσε on air στη Μαρία Σολωμού: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» (vid)

Η Μαρία Σολωμού υποδέχτηκε στο podcast τον τράπερ της καρδιάς της, Mente Fuerte.

Στη συζήτησή τους, οι σπόντες δεν έλειψαν για την φημολογούμενη σχέση τους, αλλά τίποτα δεν ειπώθηκε άμεσα, ούτε καν όταν ο τράπερ ρώτησε ευθέως την Μαρία αν είναι ερωτευμένη μαζί του!




Μεταξύ άλλων, οι δυο τους συζήτησαν για τα Mad VMA και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταξύ του Snik και του Light, τα πρότυπα των νέων, αλλά και τον έρωτα και τις σχέσεις.

Αναφερόμενος στα τελευταία επεισόδια μεταξύ των συναδέλφων του, ο Mente Fuerte είπε: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik, βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».




Η… άβολη ερώτηση του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού
Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ο Mente Fuerte αιφνιδίασε τη Μαρία Σολωμού, αφού σηκώθηκε πάνω και γονάτισε, κάνοντας πλάκα πως θα της κάνει πρόταση γάμου, με την ηθοποιό να τα χάνει στην κυριολεξία.

Και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν εκεί! Ο τράπερ ρώτησε τη Μαρία: «Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», με εκείνη να πνίγεται από το νερό που έπινε και να σηκώνεται από τη θέση της χωρίς να απαντά στην ερώτησή του.




dikaiologitika.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News