Ο μεγάλος φόβος του Ρόκα με τους «κομμένους»

Ο μεγάλος φόβος του Ρόκα με τους «κομμένους»

Ο Παναθηναϊκός εδώ και δέκα μέρες έχει διαμηνύσει σε δέκα ποδοσφαιριστές του πως δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και πλην του Βέργου που απευθείας έφυγε για τον Παναιτωλικό ακόμα δεν υπάρχει πρόταση και εξέλιξη με κανέναν εξ αυτών.

Οι Κολοβέτσιος, Κολοβός, Κότσαρης, Σέχου, Μπεκ, Μολό, Δημήτρουλας, Σκεντεράι, Χατζάρας συνεχίζουν να προπονούνται σε διαφορετική ώρα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει πρώτα ο Παναθηναϊκός και εν συνεχεία αν μπορούν να βρουν κάτι οι ίδιοι.

Εως τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όμως και η αποχώρησή τους αναμένεται να τραβήξει.

Αυτό που δεν θέλει ο Ρόκα είναι να εξελιχθεί σε αγκάθι και να παραμείνουν κάποιοι παίκτες μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου όταν και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Φυσικά στους κομμένους πλέον βρίσκονται και οι Θεοχάρης, Περέα. Μόνο που η δική τους περίπτωση είναι ξεχωριστή καθώς δεν προπονούνται μόνοι τους αλλά με την υπόλοιπη ομάδα ενώ και οι δύο ενημερώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας να ψάξουν για ομάδα.

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News