Ο Μαουρίσιο και ο Ανουάρ που μπορούσε να μείνει!

Ο Μαουρίσιο και ο Ανουάρ που μπορούσε να μείνει!

Καλός παίκτης ο Μαουρίσιο, στον ΠΑΟΚ ξεχώριζε αλλά ΚΑΙ αυτός έρχεται στο κλαμπ προερχόμενος από τραυματισμό λες και δεν έφταναν στο σύλλογο όσα τραβάει με Αϊτόρ, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αντονίτο, Βιγιαφάνιες.

Ο πρώην άσος του “Δικεφάλου του Βορρά” έρχεται να καλύψει σημαντική θέση (“8”) όμως ρυθμό στα πόδια του δεν έχει και το άθλιο ξεκίνημα της ομάδας έχει κάνει τους πάντες ανυπόμονους. Κι όσο σκεφτόμαστε πως η ομάδα μπορούσε να διατηρήσει πανεύκολα στο ρόστερ της τον Ανουάρ.

Είναι πάντοτε δύσκολο, τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον σύλλογο να απορροφήσει και να αξιοποιήσει σωστά έναν δανεικό του Ιανουαρίου με εξάμηνο “ενοίκιο”.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί οικονομικό στοιχείο του συλλόγου, θα προσφέρει μόνο ό,τι παίξει και καλό θα είναι να μην βρεθεί η ομάδα στην ανάγκη του.

Ο Δώνης είχε δέσει το δίδυμο Κουρμπέλη-Δώνη, ο Ανουάρ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες κι όμως σε όσα ματς έπαιξε ήταν καλός, με αποκορύφωμα το 0-0 με τον “αιώνιο” στα πλέι-οφ όπου …όργωσε το γήπεδο.

Έδειξε πως σε παιχνίδια που η ομάδα του είχε χαμηλά ποσοστά κατοχής μπορούσε να τρέχει παντού, ένας χρήσιμος παίκτης με τρεξίματα στον άξονα που σε κάθε κλαμπ είναι χρήσιμος.

Στα λίγα παιχνίδι που έπαιξε ο Μαροκινός ήταν από τους κορυφαίους, έδειξε πως άξιζε για χάρη του να γίνει προσπάθεια να παραμείνει στο ρόστερ και φέτος, όμως ο Ρόκα περί άλλων τύρβαζε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News