Ο Μαντσίνι επιβεβαίωσε το αυτονόητο: Βγάζει μεγαλύτερη «υγεία» ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!

Ο Μαντσίνι επιβεβαίωσε το αυτονόητο: Βγάζει μεγαλύτερη «υγεία» ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!

Ο Μαντσίνι δεν ήθελε Ολυμπιακό για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους (ασχέτως το πόσο ζεστό ή… κρύο ήταν το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ), εξ αρχής γούσταρε και ψήφιζε… Παναθηναϊκό και το Τριφύλλι είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει την «κλοπή» της δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δε γίνονται συχνά τέτοιες μεταγραφές. Τέτοιες κινήσεις γίνονταν την περίοδο ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού όπου τα έσοδα ήταν τεράστια και η οικονομικές του δυνατότητες μεγάλες.




Το Τριφύλλι «χτυπάει» τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Άρη τα τελευταία χρόνια έναντι 2,1 εκατ. ευρώ, όπως γράφεται στο ρεπορτάζ, αλλά εκεί που αξίζει να σταθεί κανείς, είναι στην στάση του ποδοσφαιριστή τον τελευταίο μήνα.

Καταρχάς, έβαλε εκείνος νερό… στο κρασί του και επέστρεψε στον Άρη μετά την γνωστή παρεξήγηση με τη γέννα. Αυτό δείχνει χαρακτήρα, ασχέτως αν το γυαλί είχε «ραγίσει» με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Από κει και πέρα, ο Μαντσίνι – πέρα από σοβαρός επαγγελματίας – έδειξε πως έχει καθαρή κρίση και αναμένεται να πάρει την πιο σωστή λύση για το μέλλον της καριέρας του, επιλέγοντας το μεγαλύτερο κλαμπ της χώρας που σημειώνει σταθερά βήματα προόδου για να φθάσει πάλι στην κορυφή.




Ο Αργεντινός επέλεξε το «πράσινο» αντί για το «κόκκινο», όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Προφανώς, θα είδε τι τράβηξε ένας συμπαίκτης του, ο Καμαρά, όταν πήγε στο λιμάνι. Ο τελευταίος αγωνίστηκε 30 λεπτά (!) στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα και επέστρεψε πάλι στο «Βικελίδης»!

Συν του γεγονότος, ότι αν ο Μαντσίνι επέλεγε τον Ολυμπιακό, θα έβλεπε στου Ρέντη 40 ποδοσφαιριστές… και τον Μαρσέλο! Μπάχαλο η κατάσταση!

Στο Κορωπί ο άνθρωπος που έρχεται για να πατήσει «restart» στην πρωταθληματική πορεία της ομάδας, θα συναντήσει ένα ελκυστικό πρότζεκτ με την υπογραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συμπαίκτες με συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα. Ακόμα, θα βρει δύο συμπατριώτες, τον Παλάσιος και τον Σάντσες.




Φυσικά, ο Μαντσίνι επέλεξε να πάρει μεταγραφή στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι καλές, ενώ σίγουρα… καλύτερες είναι εκείνες που θέλουν τους «πράσινους» να αγωνίζονται σε προκριματικά Champions League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News