Ο Μακέντα σε αφιέρωμα για τους... «νέους Κριστιάνο» (vid)

Μακέντα: «Ο Τάσος πήρε την μπάλα, αλλά μετά αποφασίσαμε να εκτελέσω εγώ»

Ο Φεντέρικο Μακέντα και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το γκολ-σταθμός με την Άστον Βίλα και ο Παναθηναϊκός.

Εικότερα, ο Ιταλός επιθετικός συμπεριλήφθηκε σε αφιέρωμα της «Sun» για τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίστηκαν «νέοι Κριστιάνο» κατά το παρελθόν.

«Όντας συμπαίκτης του Ρονάλντο το 2009, πιθανότατα, προκάλεσε μία αναπόφευκτη σύγκριση. Ο τρόπος, μάλιστα, που ο Ιταλός επιθετικός παρουσιάστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προκάλεσε… υστερία! Με τους «κόκκινους διαβόλους να χάνουν 2-1 από την Άστον Βίλα και τον τίτλο να φεύγει από το Ολντ Τράφορντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή. Ο Ρονάλντο σκόραρε προς το φινάλε και στις καθυστερήσεις ο Μακέντα πέτυχε το νικητήριο γκολ, στρώνοντας την μπάλα στον εαυτό του με τακουνάκι! Τώρα, στα 28 του, ανακάλυψε και πάλι την επαφή του με το σκοράρισμα παίζοντας στον Παναθηναϊκό ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΚΠΡ, την Ντονκάστερ και μεταξύ άλλων και στην Νοβάρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι υπόλοιποι της λίστας είναι οι εξής:

Ζοάο Φέλιξ(Ατλέτικο Μαδρίτης), Βινίσιους(Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσιάλ(Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ), Τρινκάο(Μπράγκα), Ζαχά(Κρίσταλ Πάλας), Μπαπέ(Παρί), Kάϊο Ζορζ(Σάντος), Οκάμπος(Σεβίλλη), Γκουέντες(Βαλένθια)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News