Ο Μακέντα που «ξύπνησε» και το «θέμα» από το πουθενά!

Διπλό "χτύπημα" ο Μακέντα, 0-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε τα γκολ)

Οι …πονηροί λένε πως ο Κίκο Μακέντα κατάλαβε ότι είναι υπ’ ατμόν και ξεκίνησε να αποδίδει.

Ήταν καλός με τον ΠΑΟΚ, θετικός και με την Τρίπολη, τρία γκολ σε δύο αγωνιστικές και εικόνα αναγέννησης από ένα παιδί που περνά καλά στην Αθήνα και του αρέσει να είναι μέλος της ομάδας.

Άλλωστε το ξεκαθάρισε πολλές φορές στον ατζέντη του τα προηγούμενα χρόνια ότι γουστάρει το περιβάλλον στο Κορωπί και δεν το αλλάζει για καμιά τούρκικη, ολλανδική, αραβική ή σέρβικη ομάδα (τον ήθελε πολύ ο Ερ. Αστέρας τον Αύγουστο).

Ο Γιάννης Αλαφούζος του ανανέωσε το συμβόλαιο με 500 χιλιάρικα ανά έτος το καλοκαίρι κι υπήρξε ικανοποίηση που μετά από καιρό το τριφύλλι είχε στη γραμμή κρούσης του δύο παιδιά έμπειρα (τον Ιταλό και τον Καρλίτος).

Η διαχείρισή τους βέβαια πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ο Ντάνι Πογιάτος ήθελε να τους βάζει να παίζουν μαζί μπροστά ενώ είναι ίδιας κοψιάς παίκτες και δεν έχουν χημεία. Ο Ιταλός έχασε τη θέση του επί Λάζλο Μπόλονι, τον άρχισαν και στα…καψώνια σηκώνοντάς τον για ζέσταμα στο 85΄, ο ίδιος δεν έβγαλε τσιμουδιά τόσο καιρό.

Σε ξελάσπωσε με τον ΠΑΟΚ, σκόραρε και με τους Αρκάδες, παρόλα αυτά στη λήξη του κυριακάτικου ματς διαβάσαμε μομφές για τα νεύρα του, για το ότι στο β΄ μέρος φλέρταρε με την αποβολή. Είναι να μην σου τύχει, παρότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι τόσο άρρωστο που εύκολα προκύπτουν θέματα κυριολεκτικά από ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News