Ο λόγος που έκανε προσφυγή ο Τελάντερ - Τα χρήματα που ζήτησε

Τελάντερ

Πάνω που όλα έδειχναν συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Τελάντερ, για την αποδέσμευση του δεύτερου, ήρθε νέα ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, που ως συνέπεια είχε την κατάθεση προσφυγής του παίκτη στην ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει στον Τελάντερ να λάβει τις περίπου 200.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στα δεδουλευμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε συν άλλες 100.000 ευρώ από το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου (2017-18), σε δόσεις. Η πλευρά του παίκτη είχε συμβιβαστεί με αυτήν την πρόταση, η οποία είχε μετατραπεί σε προφορική συμφωνία.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν πήρε αρνητική τροπή η διαφαινόμενη μεταγραφή του Τελάντερ στην Ρέντινγκ. Ο ατζέντης του παίκτη ανέβασε τις αξιώσεις του για να «σπάσει» το συμβόλαιο σε 200.000 ευρώ (τα οφειλόμενα) συν 200.000 ευρώ απ’ το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Από τον Παναθηναϊκό επιχείρησαν μέσω διαρκών και μακρών συζητήσεων να βρουν εκ νέου την χρυσή τομή με την πλευρά του κεντρικού αμυντικού, αλλά μάταια.

Ο Τελάντερ και η πλευρά του κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας 510.000€ από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, την λύση καλείται να βρει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ. Πάντως, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές και να μην κορυφωθεί η διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες.

«Κολώνες» και επιλογές με ρίσκο σε υψηλές αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News