Ο κύριος λόγος της απόλυσης Νταμπίζα από τον Αλαφούζο

Ο κύριος λόγος της απόλυσης Νταμπίζα από τον Αλαφούζο

Κάνεις δεν περίμενε την εξέλιξη με τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ τα σενάρια θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει… ξεκάθαρο λόγο για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ θεωρεί ότι τη φετινή σεζόν οι νεαροί Έλληνες όχι μόνο δεν είχαν προτεραιότητα στον προγραμματισμό του τεχνικού διευθυντή, αλλά τέθηκαν στο περιθώριο προκειμένου να παίξουν ξένοι αμφιβόλου αξίας, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Το συμπέρασμα στο οποίο έφτασε ο Αλαφούζος συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα είναι ότι αυτός ο παραγκωνισμός διατηρεί στάσιμους τους μικρούς του ρόστερ, τους αποθαρρύνει αφού δεν νιώθουν εμπιστοσύνη και στήριξη και συγχρόνως καθιστά τον Παναθηναϊκό απωθητικό προορισμό για ταλέντα.

Ο Αλαφούζος άρχισε σταδιακά να μιλά με ανθρώπους του χώρου και να πληροφορείται ειδήσεις και περιστατικά που λάμβαναν στο αγωνιστικό τμήμα. Λάμβανε ανησυχητικά, κατά την άποψή του, νέα και σε συνδυασμό με όσα παρακολουθούσε στους αγώνες, τον οδήγησαν στην απόφασή του. Ο “Mr ΣΚΑΪ” έκρινε ότι ο Νταμπίζας είχε χάσει το παιχνίδι, ενώ του καταλόγιζε κι ότι είχε χάσει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και την εμπιστοσύνη των νεαρών Ελλήνων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News