Ο Κρόιφ... στέλνει Πογιάτος στον Παναθηναϊκό

Ο Κρόιφ... στέλνει Πογιάτος στον Παναθηναϊκό

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από τη νέα αγωνιστική περίοδο αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δώνη.

Ο Ισπανός προπονητής της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα με τους υποψήφιους τεχνικούς που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό και μολονότι δεν έχει παραστάσεις από κοουτσάρισμα πρώτης ομάδας (πέρα απ’ τη θητεία του ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18), ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως έχει ένα «πακέτο» που ταιριάζει με αυτά που αναζητούν οι «πράσινοι» για τον διάδοχο του Δώνη.

Η επιλογή του Πογιάτος έγινε από τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή γιατί πρόκειται για έναν προπονητή νέο, φιλόδοξο, εργατικό, με μεγάλη προοπτική και ικανότητα στην ανάδειξη νέων παικτών.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα, τον οποίο είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς παραμένει στο «κάδρο», αλλά ως εναλλακτική λύση. Ο Σέρβος τεχνικός είναι απόλυτα θετικός στο να εργαστεί στο «τριφύλλι» και αν κάτι στραβώσει με τον Πογιάτος λογικά θα περάσει σε πρώτο πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει επαφές με άλλον προπονητή, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά στα θέλω τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News