Ο Κουτρουμπής για το κλείσιμο της 13

Ο Κουτρουμπής για το κλείσιμο της 13

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, τη φιλοσοφία του Στραματσιόνι, αλλά και το κλείσιμο της Θύρας 13 μίλησε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: «Στα δυο τελευταία ματς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, βέβαια περάσαμε στο Κύπελλο. Με τον Πανιώνιο είχαμε πολλές φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό».

[ads2]

Σχετικά με το αν οι «πράσινοι» χρειάζονται ένα γκολ για να πάρουν μπρος: «Ναι πιστεύω πως θα βοηθήσει ένα γκολ. Και με τον Πανιώνιο αν είχαμε βάλει ένα γκολ, θα πετυχαίναμε περισσότερα. Σημασία έχει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που είναι φυσικά η νίκη».

Για τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός έχει μια δυνατή ομάδα κάθε χρόνο, ειδικά στην έδρα του ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Εμείς πάμε εκεί μόνο για τη νίκη και δεν κοιτάμε την κατάσταση στην οποία είναι ο Λεβαδειακός».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Έχουμε δείξει ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στα τελευταία ματς. Πιστεύω, όπως είπα και πριν, ένα γκολ χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε το ματς».

Για τη φιλοσοφία του νέου του προπονητή: «Σιγά-σιγά μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξουμε. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, βγάζουμε περισσότερες φάσεις μέσα στον αγώνα και εφόσον έρθουν τα γκολ θα αρχίσουμε να κερδίζουμε και τα ματς».

Για την προσωπική του απόδοση: «Στα τέσσερα τελευταία ματς έχω παίξει βασικός, σίγουρα μετράει κι ο τραυματισμός του Σέρχιο, αλλά πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι, κι εγώ παίρνω ματς στα πόδια μου κι αισθάνομαι καλύτερα, πιστεύω να συνεχίσω το ίδιο».

Σχετικά με το κλείσιμο της Θύρας 13: «Αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου καλό για την ομάδα. Ξέρουμε πόσο πολύ βοηθάει ο κόσμος και συγκεκριμένα η Θύρα 13, παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το αγωνιστικό. Αυτά είναι θέματα άλλων. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News