Ο κόσμος… μιλάει: Πλησιάζουν τις 3.000 οι εγγραφές

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Αγγίζουν τις 2.000 οι εγγραφές

Αυξημένη παραμένει η κίνηση των νέων εγγραφών και των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και η δυναμική εκδήλωση της Θύρας 13 αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες κόσμο.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Το… ξέκοψε για Πογιάτος ο Αλαφούζος

Προς… ανατροπή με Καμπετσή στον Παναθηναϊκό

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Η Λεωφόρος χτες το απόγευμα πλημμύρισε από «πράσινους» οπαδούς που συνέρρευσαν μαζικά και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με ορισμένα από τα ινδάλματα τους και φυσικά να γραφτούν στα μητρώα του Συλλόγου της καρδιάς τους.

Παρόντες ήταν οι Σωτήρης Πανταλέων, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και Άξελ Γιάκομπσεν από την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ. Παράλληλα πόλο έλξης αποτέλεσαν και ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης που ήρθε μαζί με τον προπονητή του Κώστα Σαλπιγγίδη.

Επιπλέον παρόντας ήταν και ο σπουδαίος δρομέας του Παναθηναϊκού Κώστας Γκελαούζος καθώς και εκπρόσωποι από διάφορα τμήματα του Συλλόγου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς πολύς κόσμος γράφτηκε και εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου.Σε ότι αφορά τους αριθμούς την Τετάρτη 22 Ιουλίου έγιναν 202 νέες εγγραφές και 53 ανανεώσεις.

Άρα από την αρχή του μήνα έχουν γίνει 1.342 ανανεώσεις μελών και οι νέες εγγραφές είναι 1.505 και το συνολικό νούμερο των ατόμων που έχουν εισέλθει στον Σύλλογο από 1η Ιουλίου είναι 2.847


Eλέγξτε επίσης

Φουλ... Ερασιτέχνης στο «Παναθηναϊκός TV»

Φουλ… Ερασιτέχνης στο «Παναθηναϊκός TV»

Από το «πράσινο» διαδικτυακό κανάλι θα μεταδίδονται οι αγώνες του Παναθηναϊκό ΑΟ τόσο σε ομαδικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.