Ο κορονοϊός φέρνει πιο κοντά...Ινσούα & Παναθηναϊκό!

Αυτός είναι ο αντί-Ινσούα

Η όλη κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο φαίνεται να φέρνει λίγο πιο κοντά την ανανέωση του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός μπακ ζητούσε ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για να ανανεώσει (από τις 280.000 που έχει να λάβει για φέτος), ποσό το οποίο δεν μπορούσε να φτάσει ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να αναζητά σύλλογο στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του και να έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση (κοντά 350.000 ευρώ) του Ρόκα για ανανέωση.

Η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό και οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά μας, αλλά και στο ποδόσφαιρο, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Εμάνουελ Ινσούα που γνωρίζει ότι δύσκολα -πλέον- θα βρει τα χρήματα που ψάχνει.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση κοντά στις 430-450.000 ευρώ και δεν αποκλείεται αν ανέβει λίγο παραπάνω να διατηρήσει τον έμπειρο μπακ στο ρόστερ του, ο οποίος νιώθει ασφαλής στην Αθήνα και έχει αρχίσει να αναθεωρεί σχετικά με το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News