Ο κορμός του Εξάστερου και η ενίσχυση

Ο κορμός του Εξάστερου και η ενίσχυση

Το 2012 ο «Άρτζι» ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έχοντας μόλις δύο παίκτες στη διάθεσή του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Σαφώς και οι δύο συγκεκριμένοι αποτέλεσαν ένα σημείο αναφοράς, ωστόσο ήταν μόλις δύο.

[ads2]

Πλέον, στη δεύτερη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο ο 52άχρονος τεχνικός έχει στη διάθεσή του έναν εξαιρετικό «κορμό» παικτών, κυρίως Ελλήνων, γύρω από τους οποίους μπορεί να «χτίσει» μια πολύ δυνατή ομάδα. Εξάλλου, το είπε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της επέκτασης συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Φελντέιν, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Γκιστ και Γιώργος Παπαγιάννης μαζί με τους Αντώνη Φώτση, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (τα συμβόλαιά του λήγουν, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι) αλλά και τους πιο νεαρούς (Κόνιαρη, Λούντζη, Παπαδάκη, Καλαϊτζάκη) απαρτίζουν έναν πολύ ισχυρό «κορμό».

Γύρω τους ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να «χτίσει» μια εξαιρετική ομάδα, προσθέτοντας κυρίως: «ξένους με κίνητρο και ποιότητα», όπως είπε και ο ίδιος. Τα δεδομένα είναι υπέρ του, ενώ και το παρελθόν έχει διδάξει πως μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που «θα παλεύει κάθε στιγμή στο γήπεδο»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News