«Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία στο ντέρμπι της Αθήνας»

«Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία στο ντέρμπι της Αθήνας»

Απίστευτο κράξιμο από μέσο της Βουλγαρίας στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός- ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την βουλγαρική ιστοσελίδα inews.bg, ο Καμπάκοφ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με τις αποφάσεις του.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας έγραψε στο ρεπορτάζ πως και τα δύο πέναλτι είναι ανύπαρκτα με το πρώτο να είναι επιθετικό φάουλ ενώ το δεύτερο να γίνεται εκτός περιοχής.

Επίσης, το ρεπορτάζ των Βούλγαρων γράφει ότι οι αποφάσεις κατέστρεψαν την ΑΕΚ η οποία έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει ενώ στην συνέχεια ειπώθηκαν απαξιωτικά λόγια για τον διαιτητή.

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει με διάφορα φόρουμ οπαδών από την Ελλάδα ενώ τόνισε ότι πως «η BFS και ο επικεφαλής των διαιτητών, Βίκτορ Κασάι μπορούν να ντρέπονται για την παράσταση του Καμπάκοφ στη μέση του λίκνου του πολιτισμού και της δημοκρατίας, την Αθήνα».

Τα… ιδιαίτερα του Γιοβάνοβιτς στον Κώτσιρα και το τετ α τετ Μπρινιόλι – Σάρλια (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στο βίντεο βλέπουμε την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού στο Απόστολος Νικολαϊδης, τις αντιδράσεις στα γκολ της ομάδας ενώ διακρίνεται το άγχος και η πίεση ώστε να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Επίσης, ξεχωρίζουν οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του αλλά και οι συζητήσεις και οι αντιδράσεις των παικτών μεταξύ τους πριν και μετά το τέλος του αγώνα.

Ακόμα, μοναδικό είναι  το ξέσπασμα του κόσμου στην είσοδο του Μπερνάρ ενώ στο τέλος φυσικά θέση παίρνουν οι πανηγυρισμοί του πάγκου των Πρασίνων αλλά και του Σέρβου προπονητή οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους την μεγάλη νίκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News