Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του συλλόγου

Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του συλλόγου

Μιλώντας για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Αργύρης Πεδουλάκης, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο αθλητή της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

[ads2]

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης

«Ζητάω συγγνώμη από όλους, είχα ένα ατύχημα. Καλημέρα σας. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογό μας. Αποχαιρετούμε τον καλύτερο αθλητή που έπαιξε ποτέ στο σύλλογο. Καλύτερος, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά και για τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου, για το πρότυπο που αποτέλεσε για τους μικρότερους, για την πίστη και την αφοσίωση στον προπονητή και τον συμπαίκτη. Άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε το παιχνίδι, πρώτα ο Φάνης και μετά ο Δημήτρης το εξέλιξε. Θα είμαστε όλοι εκεί να τιμήσουμε τον Δημήτρη κι ελπίζουμε στο τέλος να μείνει κοντά μας. Ελάχιστες περιπτώσεις θα δούμε έτσι. Όλο το σύστημα αναπτύσει τον εγωισμό των παικτών όταν είναι στο παρκέ. Όταν πέσουν τα φώτα τότε συνειδητοποιούν τι γίνεται. Ο Δημήτρης είναι σπάνιος χαρακτήρας, όλο αυτό έρχεται από την οικογένειά του και τις αρχές»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News