Ο Ιβάν θέλει (μετά τους παίκτες) να κερδίσει και τον κόσμο

Έξω φρενών με δύο «πράσινους» ο Γιοβάνοβιτς - Το «ελαφρυντικό» του ενός και ο... απαράδεκτος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει επιθετικογενή τακτική, θέλει ο Παναθηναϊκός να έχει το κουμάντο στο γήπεδο κι όχι να περιμένει τον αντίπαλό του.

Στη διάρκεια του πρώτου γύρου-με εξαίρεση το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη-η ομάδα προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο, άλλοτε πετυχημένα, άλλοτε όχι. Ο Σέρβος έχει απαιτήσεις από το τριφύλλι που δεν είχε την αναμενόμενη βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο παραμένει σε κοντινή απόσταση από τις πρώτες θέσεις.

Μην σας πούμε ότι έτσι όπως βλέπουμε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν νομίζουμε ότι οι Δικέφαλοι υπερτερούν των πρασίνων.

Οι τελευταίοι διατηρούν κοντινή απόσταση από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, παρά τις γκέλες τους, αυτό δίνει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές και μία καλύτερη βάση για να εξελίξει το πλάνο του ο Ιβάν.

Αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, για να δουλέψει απερίσπαστος, με στόχο να δημιουργήσει την ομάδα που ο ίδιος φαντάζεται.

Το σύνολο που θα πηγαίνει στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα, στη Φιλαδέλφεια, μακάρι και εκτός Ελλάδος σύντομα και ο ίδιος θα μένει ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που θα παίζει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News