Ο Ιωαννίδης το «φωνάζει» στην «εποχή Αλαφούζου»

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι Λουκάκου, παίρνω ιδέες»

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εκτός από την επιστροφή στις νίκες είχε κι άλλη μία καλή είδηση.

Μπήκε στο β΄ ημίχρονο ένα θηρίο στην επίθεση για να παλέψει.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είτε είναι βασικός, είτε μπαίνει ως αλλαγή σκοπιμότητας για μερικά δεύτερα, βγάζει ψυχή, δύναμη, σκοράρει, δίνει μάχες, έχει γρήγορες αντιδράσεις και καλό σπριντ για το ύψος και τον όγκο του. Μας θυμίζει τον Χουάν Περέα ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία πέρσι, ήταν μεν ακατέργαστος αλλά η ομάδα αντί να επιμείνει μαζί του τον έδωσε στον…Μπέο!

Ο πιτσιρικάς «φωνάζει» πως είναι λαβράκι, πρέπει να δουλευτεί, αυτός είναι ο μόνος δρόμος που θα φέρει επιτυχίες σ’ εκείνον προσωπικά.

Χρόνια τώρα το γράφουμε, από τη στιγμή που επί Γιάννη Αλαφούζου δεν θα κάνεις ΠΟΤΕ πρωταθλητισμό ΠΡΕΠΕΙ να επικεντρωθείς σε όσα υγιή στοιχεία υπάρχουν στο σύλλογο, να βελτιώσεις τις αδυναμίες των πιτσιρικάδων με στόχο να παρουσιάζεται στο γήπεδο μία κανονική ομάδα, με αρχή, μέση, τέλος, με ταιριαστή φιλοσοφία στο DNA του συλλόγου, με σωστά γυμνασμένους αθλητές που θα κάνει τα προφανή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News