Ο ηγέτης του Εξάστερου και οι... πολυθεσίτες

Ο ηγέτης του Εξάστερου και οι... πολυθεσίτες

Στα παιχνίδια που είδαμε μέχρι τώρα δεσπόζει η ηγετική φυσιογνωμία του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος κάνει τη διαφορά κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ.

[ads2]

Είτε με την άμυνά του είτε με το σκοράρισμά του είτε ακόμα και με τη… δημιουργία του χάρη στη διορατικότητά του να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες και -παρά τα 210 εκατοστά του- να μοιράζει σωστά την μπάλα. Και δεν είναι και μόνος του.

Οι «πράσινοι» έχουν παίκτες που καλύπτουν περισσότερες από μία θέσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στον Πεδουλάκη να αλλάζει πρόσωπα χωρίς να χαλάει τη χημεία. Ο Νίκολς αποδεικνύεται πραγματικό πολυεργαλείο, ο Σίνγκλετον βγάζει ενέργεια, ενώ οι Τζέιμς και Καλάθης «στραγγαλίζουν» τα αντίπαλα γκαρντ χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα, ειδικά τις στιγμές που βρίσκονται στην ίδια πεντάδα.

Δείτε τι να παίξετε στο στοίχημα σήμερα για να πάτε ταμείο. Πατήστε ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News