Ο Γκιστ για τις ουσίες: «Ένιωσα Ντροπή»!

Ο Τζέιμς Γκιστ μέσω SDNA παίρνει θέση για τις απαγορευμένες ουσίες και τα ξενύχτια. «Ήμουν άδειος, κενός. Ντράπηκα για τον εαυτό μου», αναφέρει.

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο sdna.gr ο πρωταγωνιστής του basketball camp της Costa Navarino, Τζέιμς Γκιστ, «ανοίγει την καρδιά του» και παίρνει θέση για όσα… καίνε: το γεγονός ότι βρέθηκε πέρυσι θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και το φετινό του ξενύχτι μετά το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

[ads2]

Το κεντρικό πρόσωπο του καλοκαιρινού καμπ της Costa Navarino αφήνει για λίγο στην άκρη όσα γίνονται στο παρκέ, τα buzzer beater και τη διαιτησία, το Final Four και τους δικούς του στόχους και αναφέρεται στην δύσκολη περίοδο που βίωσε πέρυσι. «Ήμουν άδειος, κενός. Ένιωσα ότι απογοήτευσα την ομάδα, την οικογένειά μου τους φίλους μου, το όνομά μου, τα πάντα», λέει σχετικά με τα περσινά του παραπτώματα, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα για τα ξενύχτια:

«Η Ευρώπη και η Αμερική είναι διαφορετικές. Η Ευρώπη θεωρεί ότι δεν γίνεται να βγαίνουμε έξω. Ό,τι αν δεν κάνεις προπόνηση κάθε μέρα και μετά δεν πηγαίνεις στο σπίτι για ύπνο δεν θα παίξεις καλά. Δεν είναι έτσι στην Αμερική».

πηγή: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News