Ο Γκιρτζίκης τρομοκρατεί τα σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Μετά την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που επιβλήθηκε από την ΕΙΜ/ΕΠΟ στα 52 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής που προσέφυγαν στον αρμόδιο πολιτικό δικαστήριο ζητώντας την διενέργεια έκτακτης ΓΣ την οποία αρνούνταν παρανόμως η παραπαίουσα διοίκηση του συνεργάτη του Γκιρτζίκη, Αρ. Βούλγαρη, και η οποία κρίθηκε παράνομη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η παραπεμπόμενη σε δίκη για την υπόθεση της “κάρτας υγείας” Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ στην οποία προεδρεύει ο Γκιρτζίκης και συμμετέχουν και άλλοι υπόδικοι όπως ο Τοπολιάτης και ο Μαζαράκης, προσπαθεί και πάλι να τρομοκρατήσει τα σωματεία της Ένωσης ώστε να μην παραστούν στην έκτακτη ΓΣ που θα γίνει στις 22/8 αποφασίζοντας τον αποκλεισμό τους από τα πρωταθλήματα!

Η απόφαση που δεν δημοσιοποίησε η ΕΠΟ, ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής και αναφέρει ότι:

[ads2]

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής γνωστοποιεί στα σωματεία – μέλη της, ότι η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, με πρόσφατη απόφασή της, τιμωρεί τα 52 σωματεία που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ένωσης, με αποκλεισμό από τους αγώνες των πρωταθλημάτων στα οποία το καθένα από αυτά μετέχει ή θα μετάσχει, από σήμερα ( 17.08.2016 ) και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση.

Επίσης, με την ίδια απόφαση, επιβάλλει στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ( 3.000 ευρώ ), μαζί με την ποινή προειδοποίησης ανάκλησης της εκχώρησης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News