Ο Γκιρτζίκης επισπεύδει τις Εκλογές της ΕΠΟ!

Να προκηρύξει από τώρα τις εκλογές επιδιώκει η ΕΠΟ ώστε μπροστά στις δικαστικές εξελίξεις και την απώλεια Ενώσεων, να τις διεξάγει την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή ένα μήνα νωρίτερα από το προγραμματισμένο!

Συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη 25/8 το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης φέρει τον τίτλο «προκήρυξη εκλογών»!

[ads2]

Θα αναρωτιόταν εύλογα κανείς γιατί από τον Αύγουστο κιόλας, η ελληνική ομοσπονδία σπεύδει τα προκηρύξει εκλογές που κανονικά είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στο τέλος του Οκτωβρίου.

Είναι όμως φανερό γιατί συμβαίνει αυτό:

Στην ΕΠΟ βιάζονται πλέον πολύ και θέλουν να πάνε στις κάλπες το συντομότερο δυνατό. Η πρεμούρα που τους έχει πιάσει έχει τρεις αιτίες:

Α) Να προλάβουν την Επιτροπή Δεοντολογίας που είτε με την παλιά είτε με τη νέα της σύνθεση, πρέπει υποχρεωτικά να καλέσει σε απολογία τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά για τις ποδοσφαιρικές υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη.

Β) Να προλάβουν τις δικαστικές εξελίξεις, ήτοι να καταστεί αμετάκλητο το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο ο Γκιρτζίκης και άλλα πέντε μέλη του Δ.Σ. παραπέμπονται σε δίκη για το σκάνδαλο με την «κάρτα υγείας». Αν το βούλευμα καταστεί αμετάκλητο, θα κηρυχτούν έκπτωτοι.

Γ) Να σταματήσει η «αιμορραγία» με τις Ενώσεις. Το «σύστημα» που εκπροσωπείται από την παράταξη Γκιρτζίκη, χάνει συνεχώς έδαφος και οι απώλειες σε επίπεδο Ενώσεων είναι συνεχείς και καθοριστικές. Όσο πιο σύντομα γίνουν οι εκλογές, τόσο πιο περιορισμένες –θεωρούν ότι- θα είναι οι απώλειες.

Είναι, λοιπόν, σαφής η πρόθεση της ΕΠΟ να φέρει τις εκλογές πιο κοντά στο σήμερα, καθώς βλέπουν ξεκάθαρα πλέον ότι το κλίμα έχει γυρίσει για τα καλά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόθεση της διοίκησης Γκιρτζίκη και του «συστήματος ΕΠΟ», είναι να διεξαχθούν οι εκλογές την 1η Οκτωβρίου! Δηλαδή περίπου ένα μήνα νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο πανικός στις τάξεις του σημερινού καθεστώτος, είναι έκδηλος και δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί κρυφός. Γι’ αυτό και οι σπασμωδικές κινήσεις ολοένα και πυκνώνουν.

πηγή: sdna.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News