Ο Γιόζεφ Βάντσικ στο newspao.gr για το ντέρμπι: "Να παίξει δυνατά και αποφασισμένα ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιόζεφ Βάντσικ στο newspao.gr για το ντέρμπι: "Να παίξει δυνατά και αποφασισμένα ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε στο newspao.gr για το ντέρμπι.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1990 μέχρι το 1999. Πραγματοποίησε 249 συμμετοχές, με την πράσινη φανέλα, σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά τη θητεία του, η ομάδα κατέκτησε 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος(1991,1995,1996), 4 Κύπελλα Ελλάδος(1991,1993,1994,1995) και 2 Σούπερ Καπ(1993,1994). Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, το 1996.

Διαβάστε όσα δήλωσε, στον Αργύρη Λοΐζο, για το ντέρμπι :

Για το πώς θα φύγει ο Παναθηναϊκός με θετικό αποτέλεσμα:
“Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει δυνατά και αποφασισμένα μέσα στον αγώνα. Πρέπει να περιορίσει τις ατομικές ενέργειες, που έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια, και να αγωνιστεί ομαδικά.”

Για το αν παίζει ρόλο η έδρα:
“Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η έδρα. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και είναι προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η καρδιά. Να μπεις με πάθος και ψυχή για να κερδίσεις το παιχνίδι.”

Για το αν το παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για το πρωτάθλημα:
“Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό το ματς. Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για αυτόν, καθώς η διαφορά πάει στους 7 βαθμούς.”

Για το αν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση:
“Σε ένα ντέρμπι είναι λάθος να κάνεις προβλέψεις. Δεν υπάρχουν προγνωστικά, γιατί είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News